Fast frakt / Hent gratis i butikk

6 lekre looks til julebordet

I denne ukens trend skal vi ta en liten titt på forskjellige looks til julebordet. Denne tiden på året hvor du kan ta den helt ut med glitter og paljetter om du ønsker det. Men viktigst av alt, en tid på året hvor vi kan føle oss skikkelig fresh i akkurat det vi ønsker å gå med. Butikken bugner av forskjellige stiler, fasonger, farger og varianter, noe som kanskje burde gjøre saken lettere. Men vi vet at jo mer det er å velge i -jo vanskeligere kan det bli. Derfor har vi samlet en liten stilguide her som forhåpentligvis gjør det lettere for deg som nettkunde og få veiledning fra oss!

Den lille sorte, er en klassisk variant som aldri går av moten. Fordelen med den lille sorte er definitivt tilbehøret, her er det ingen begrensninger og more is more!
Årstiden er mørk, men det betyr ikke at klærne trenger å være det. Lys opp rommet med friske kjoler i lekne fasonger. La kjolen være smykket, og hold tilbehøret noe mer nøytralt.
Det hotteste i år er mønstrede strømpebukser! Party på budsjett er superenkelt med en slik strømpebukse. Finn en kjole du føler deg vell i fra klesskapet, og invester i en ny gøy strømpebukse!
Frysepinn, eller ikke kjole entusiast? Da er dressen det rette for deg! Stilfull og rent uttrykk. Bruk tilbehøret til å skape din look, men enten feminine smykker og heels, eller røffe chains og boots.
Klassisk og feminint! Her kan man leke seg med forskjellige uttrykk og farger.
Skinn om kapp med diskokulen med lekre paljtter og skinnende tilbehør. Er du en som liker å utnytte alt denne sesongen har å by på av gliter og glam? Da er denne spalten for deg!
Previous Post

Smykkene vi ønsker oss til jul!

Next Post

Jeans guide

Fast frakt

Vi sender bestillingen din med
en fast fraktkostnad på 89,-

Hent gratis i butikk

Hent varene dine gratis i vår butikk
på Kleppestø Senter, Askøy

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00
lørdag: 10:00 - 18:00

HÅPER VI SEES!

Start typing to see products you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Cookies
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
Accept
Lagt til i handlekurv