Fast frakt / Hent gratis i butikk

Back to neutrals

Høsten er alltid en magisk tid hvor naturen forvandler seg til en palett av dype farger og de kjøligere temperaturene inviterer oss til å pakke oss inn i deilige lag med klær. Dette året tar vi en tilbake til røttene med en av de mest fortryllende trendene: «Back to Neutrals.» Det er en renessanse av klassiske plagg og tidløse nøytrale farger som bringer eleganse og enkelhet tilbake til garderoben din. La oss utforske denne trenden som hylles av moteikonene over hele verden.

Høsten 2023 handler om å gå tilbake til grunnleggende, omfavne det enkle og sette tidløsheten i fokus. Dette gjenspeiles i valget av plagg som vies oppmerksomhet i «Back to Neutrals» trenden. Tenk deg en vakker ullgenser i en beroligende sandfarge som omfavner deg i varme, eller en sofistikert kåpe som er like elegant som den er funksjonell. Klassiske dresser med rene linjer og minimalistiske snitt er også sentrale i denne trenden, og de kan enkelt styles opp eller ned for enhver anledning.

FARGE PALETT

Nøytrale farger har en unik evne til å være både beroligende og sofistikerte. Denne høsten ser vi en palett av naturlige nyanser som jordfarger, krem, kullgrå og myke toner av beige dominere motebildet. Disse fargene kan enkelt blandes og matches, og de danner en ideell base for å eksperimentere med tilbehør og sko i mer dristige farger for å legge til personlighet til antrekket ditt.

UKENS LOOK

I denne ukens antrekk valgte vi å gå for en kombinasjon av creme og beige. En delikat ton i ton look bygget på «sandwich» konseptet, hvor du henter opp samme farge nederst og øverst i antrekket og bryter med en annen farge på midten- akkuratt som en sandwich. Dette er et fantastisk konsept som gjør antrekket ditt gjennomført hver eneste gang. Vi har også lekt oss litt med materialer, ull og skinn er to flotte kontraster som skaper en dybde i antrekket.

Sale
BEIGE*
L/XL
M/L
S/M
XS/S
BLÅ*
25/30
25/32
26/30
26/32
27/30
27/32
28/30
28/32
29/30
29/32
30/30
30/32
31/30
31/32
32/30
32/32
OFFWHITE*
SVART*
36
37
38
39
40
41
OFFWHITE*
S
M
L

LEK DEG MED TILBEHØR

I denne ukens trend antrekket valgte vi å gå for sølv tilbehør som virkelig popper til de nøytrale fargene. Sølv er super hot i år! 

Med base i nøytrale farger har du også en ypperlig mulighet til å hente opp enda mer lekne farger i tilbehøret. 

 

 

GULL*
SØLV*
GULL*
SØLV*

BÆREKRAFTIG TREND

Ett annet viktig aspekt ved «Back to Neutrals» trenden er dens samspill med bærekraftighet. Tidløse plagg og nøytrale farger går hånd i hånd med ideen om å investere i klær som varer, i stedet for å følge hurtig skiftende trender. Ved å velge kvalitetsplagg i holdbare materialer bidrar du til å redusere avfall og fremme en mer bærekraftig livsstil.

STYLING TIPS

  1. Lag På Lag: Utforsk teksturer ved å kombinere forskjellige nøytrale nyanser i lag på lag-antrekk. En tynn kasjmirgenser under en strukturert kåpe kan skape en sofistikert dybde i utseendet.

  2. Kontrast Med Tilbehør: Legg til et pop av farge med dristige tilbehør som en rød leppestift, en fargerik veske eller et par mønstrete sko for å gi antrekket ditt et snev av personlighet.

  3. Fokus På Materialer: Velg plagg i luksuriøse materialer som kashmir, ull og silke for å gi antrekket ditt en ekstra dimensjon av eleganse og komfort.

Previous Post

Ready,»sett», GO!

Next Post

Quiet Luxury

Fast frakt

Vi sender bestillingen din med
en fast fraktkostnad på 89,-

Hent gratis i butikk

Hent varene dine gratis i vår butikk
på Kleppestø Senter, Askøy

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00
lørdag: 10:00 - 18:00

HÅPER VI SEES!

Start typing to see products you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Lagt til i handlekurv