Fast frakt / Hent gratis i butikk

Bryllups gjest

Etter mange år med corona og utsatte bryllup er det nå på tide å virkelig feire kjærligheten. Mange synes det er vanskelig å finne antrekk til et bryllup, og det har vi tenkte å gjøre noe med. Bryllup har mange tradisjoner og normer som henger igjen fra gammelt av, disse er nok ikke like viktig lenger for alle men om man er i tvil spør man brudeparet. Disse normene er at man skal styre unna svart, rødt og hvitt. Det er viktig og la bruden skinne, derfor holder man seg spesielt unna hvitt dersom bruden har hvit kjole.

 Sjekk invitatasjonen!! Ofte står det en kleskode i invitasjonen du får tilsendt og da forholder du deg til den. De ulike kleskodene er følgende;

PENT

Den minst formelle kleskoden. Romantiske, blomstrete kjoler i en lengde du liker. Menn kan ha lys sommerdress. Typisk kleskode i et sommerbryllup og den vi skal fokusere mest på i denne guiden.

MØRK DRESS

Dette er en mindre formell kleskode i bryllup – her er valget ditt; knelangt, langt eller buksedress. Gutta må ha mørk dress.

SMOKING

Ikke fullt så formell som galla. Du kan gjerne ha lang kjole, men her er det også lov med en kortere variant; en klassisk coctail-lengde (til knærne) er helt innafor. Menn skal ha smoking.

GALLA

Dette er den mest formelle kleskoden i bryllup. Her er det lang kjole (den fineste du har!) som gjelder. Menn skal ha kjole og hvitt. 

 

Kleskode "pent"

GULL*
SØLV*
One size
SØLV*
46 CM
53cm
HVIT*
40 CM
HVIT*
17 CM
Previous Post

Bring back the 90’s

Next Post

Ready, sett, go!

Fast frakt

Vi sender bestillingen din med
en fast fraktkostnad på 89,-

Hent gratis i butikk

Hent varene dine gratis i vår butikk
på Kleppestø Senter, Askøy

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00
lørdag: 10:00 - 18:00

HÅPER VI SEES!

Start typing to see products you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Cookies
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
Accept
Lagt til i handlekurv