Fast frakt / Hent gratis i butikk

Denim dress

Velkommen til et nytt innlegg hvor vi dykker inn i verden av mote og stil. Denne gangen tar vi for oss en spennende kombinasjon som forener tidløs eleganse med en dristig cowboy-vibe. Vi snakker selvfølgelig om den uimotståelige mørkeblå denimkjolen fra Y.A.S omslagsfasong, ledsaget av de lekre lyse cowboybootsene fra KMB. Dette er et ensemble som tar oss med på en reise gjennom sjangerblandingen, og resultatet er intet mindre enn en showstopper!

Denim har lenge vært en favoritt i moteverdenen, og med god grunn. Den tidløse stoffet har evnen til å balansere mellom komfort og stil, og den mørkeblå fargen gir et sofistikert preg til ethvert antrekk. Omslagsfasongen på kjolen gir et flatterende snitt som passer for ulike kroppsformer. Den fremhever midjen og gir en feminin silhuett, samtidig som den skaper en formell undertone.

Cowboyboots har gått fra å være et funksjonelt fottøy til et markant stiluttrykk. De lyse cowboybootsene som vi kombinerer med den mørkeblå denimkjolen, tilfører antrekket et uventet preg. Kontrasten mellom den delikate kjolen og de robuste bootsene skaper visuell interesse og viser hvordan motekonvensjoner kan utfordres på en smakfull måte. Disse støvlene legger til rette for en touch av eventyr og fryktløshet, samtidig som de gir antrekket en balansert kompleksitet.

GET THE LOOK

BLÅ*
XS
S
M
L
XL
OFFWHITE*
SVART*
36
37
38
39
40
41
FLERFARGET*
BRUN*
OS
Previous Post

Quiet Luxury

Next Post

Tones of beige and brown

Fast frakt

Vi sender bestillingen din med
en fast fraktkostnad på 89,-

Hent gratis i butikk

Hent varene dine gratis i vår butikk
på Kleppestø Senter, Askøy

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00
lørdag: 10:00 - 18:00

HÅPER VI SEES!

Start typing to see products you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Cookies
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
Accept
Lagt til i handlekurv