Fast frakt / Hent gratis i butikk

Det lange sateng skjørtet

Er en stor trend denne høsten!

Sensuelt og feminint faller skjørtet lekende lett nedover beina og danser i vinden fra bevegelsene dine. Skjørtene kombineres med alt fra chunky oversized knit til en litt mer feminin bluse. Vi elsker at man kan leke seg med materialer og dette skjørtet gjør det bare enda gøyere! Silke glatt stoff om reflekterer i lyset sammen med en matt og ru strikkegenser er rett og slett den ultimate komboen. Her har du virkelig plagget som kan brukes like godt til både festen og hverdagen uten problem!

VICKY SATEEN SKIRT

BRUN*
GRÅ*
GRØNN
SVART*
34
36
38
40
42

KALIMA 23 PULLOVER

SVART*
XS
S
M
L
XL

PARTY SATIN

Style skjørtet til fest med å fokusere på sølv fargen. Her har vi valgt å kombinere skjørtet med en netting genser i sølv, sølv neglelakk og sko i jakke i skinn for å røffe det hele litt opp. Shop looken her!

ROMANTIC SATIN

Kle deg opp for daten i sateng skjørtet med en romantisk vri. Kombiner den til en søt bluse og noen loafers, topp det hele med en lekker ull kåpe!

Shop looken her!

SPORTY SATIN

Kle deg praktisk og sporty i sateng skjørtet slik at det passer inn i din travle hverdag. En enkel genser i herlig kvalitet kombinert med en vest for lett temperatur justering er både praktisk og sporty. Topp det hele med noen digge sneakers på beina og VOILA- du er klar for å ta dagen med storm! 

Shop looken her!

Previous Post

Jakken alle vil ha nå!

Next Post

Våre 5 Beste Tips Til Avreise

Fast frakt

Vi sender bestillingen din med
en fast fraktkostnad på 89,-

Hent gratis i butikk

Hent varene dine gratis i vår butikk
på Kleppestø Senter, Askøy

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00
lørdag: 10:00 - 18:00

HÅPER VI SEES!

Start typing to see products you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Lagt til i handlekurv