Fast frakt / Hent gratis i butikk

Kle deg i brunt

Høstens store trend er myke toner av brunt, karamell og beige. En skikkelige delikat palett som du kan leke deg med. Miks de forskjellige tonene i denne palletten for å skape en gjennomført og høstlig ton i ton look. Bruk gjerne ulike materialer for å gjøre uttrykket enda mer spennendene. Antrekket vi har stylet her har alt fra grov ull, til glatt pu. Dette er en killer kombo!

Kåpen er av et grovere ullmateriale, i en dyp sjokoladebrun farge. Vi digger lengden på den som gir den et edgy uttrykk, samt at den har en klassisk og nett fasong.

Toppen har et enkelt uttrykk med en kul detalj i front. Denne er i en fantastisk myk modal kvalitet som føles glatt og sval mot huden. Fargen er identisk til kåpen som gjør antrekket gjennomført.

Buksen er den store kontrasten i dette antrekket, med sin delikate karamell farge og pu kvalitet stikker den seg virkelig frem og får skinne slik den fortjener. Denne modellen er en skikkelig «gobukse» som vi bare elsker!

Vesken er fra den nye kolleksjonen til hvisk. Den har en klassisk og stilren fasong, som du kan ta med deg inn i hvilken som helst sesong. Bruk den som clutch uten reim eller som crossover. Strukturen i det veganske skinnet er en kul kontrast til den matte og grove jakken.

 

Produkter

BEIGE*
BLÅ*
BRUN*
GRØNN*
SVART*
XS
S
M
L
XL
XXL
Previous Post

Hårklypene vi vil ha nå!

Next Post

Fargerik strikk

Fast frakt

Vi sender bestillingen din med
en fast fraktkostnad på 89,-

Hent gratis i butikk

Hent varene dine gratis i vår butikk
på Kleppestø Senter, Askøy

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00
lørdag: 10:00 - 18:00

HÅPER VI SEES!

Start typing to see products you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Lagt til i handlekurv