Fast frakt / Hent gratis i butikk

Lommer som rommer

Lommer står sterkere enn noensinne i motebilde om vi ser på de største motehusene- Da speiselt cargolommer! En fantastisk nyhet for oss damer som i lang tid har misunt mannfolkene med drøssevis av lommer. I dame moten har det nemlig hvert minimalt med lommer i mange år og hvem er det som egentlig trenger det mest? Til våre store begeistring kan vi slutte å pakke vesken hver gang vi skal en sjapp tur ut døren.

Denne våren skal vi se cargo i alle varianter, stiler og fasonger. Det vil være noe for deg som liker det minimalistisk, noe for deg som liker det røft og noe for deg som liker det sporty. I dette store mangfoldet kan det være krevende å finne sin favoritt og derfor har vi i denne ukens trend samlet alle våre cargo varianter nederst slik at du på best mulig vis kan finne ditt «go to» cargo plagg denne våren! Vi har også laget noen inspirasjons antrekk for deg som vil ha det enklest mulig.

Minimalistisk

Den minimialistiske cargo looken byr på diskré lommer i en clean look med lite detaljer og stramme linjer. GET THE LOOK!

Sporty

Den sporty looken byr på litt mer lekne fasonger som gir mange muligheter! GET THE LOOK!

Røff

Den røffe looken byr på plagg litt utenom det vanlige. Dette midi skjørtet i crispy bomullskvalitet med splitt i front er et perfekt eksempel. GET THE LOOK!

ALLE CARGO PRODUKTER

Previous Post

Kle deg i oransje

Next Post

Biker Chic

Fast frakt

Vi sender bestillingen din med
en fast fraktkostnad på 89,-

Hent gratis i butikk

Hent varene dine gratis i vår butikk
på Kleppestø Senter, Askøy

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00
lørdag: 10:00 - 18:00

HÅPER VI SEES!

Start typing to see products you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Lagt til i handlekurv