Fast frakt / Hent gratis i butikk

Mamma kjoler

HomeMamma kjoler

Selvom man er gravid er det kjekt å kunne pynte seg. Vår kjære Renate er høygravid og dermed en perfekt anledning å lage en liten kjole guide til kommende mødre, eller til nybakte mammaer. Ekstra kjekt er det at man fint kan bruke disse kjolene, både før og etter fødsel. 

Denne kjolen har ett bånd i livet som lager en fin fasong over kulen. Her har du også knapper som gjør den ammevennlig også. Her har Renate på seg størrelse L.

Denne kjole fra Saint Tropez har bånd i livet som er med å lage en fin fasong på den ellers løse kjolen. Her har du også knapper hele veien som egner seg til amme tiden. Den er også i 100% viskose som er en behagelig kvalitet mot irritabel og kløende hud.

Kerstey dress er en florlett sommekjole fra PIECES  som faller så fint over gravid magen. Kjolen er i 100% viskose og lett å slenge over på varme sommerdager. Renate har på seg størrelse L.

Krista dress fra Soaked er en løs og ledig kjole med lekre detaljer og bånd i livet som lager en flatterende fasong over den gravide magen. 

Fenja dress har en helt nydelig fasong med sin dype utringning. Her kan man også kneppe opp utringningen slik at ammingen blir lettere.

Milea dress fra Secrets By B egner seg til sommerfester, bryllup og 17 mai. Romslig og god plass til magen, med flatterende bånd som skaper en fin fasong. Kjolen har knappe løsning i front som også gjør den ammevennlig etter fødsel.

Sale
BLÅ*
XS
S
M
L
XL

MELIA DRESS

500 kr

Denne kjolen fra MSCH har perfekt fasong over magen, strikk i ryggen og knappe løsning som egner seg til ammetiden.

Altså WOW! Denne rålekre saken er er full i stretch og dermed PERFEKT over gravid magen. Vi digger at den er like fin før fødsel som etter!

Denne herlige rosa kjolen er utstyrt med både knapper, bånd i livet og stretchy underkjole som gjør den perfekt både før og etter fødsel.

Sale
ROSA*
XS
S
M
L
XL

Denne hvite drømmen har strikk bak i livet, som gjør at den sitter perfekt over gravid magen.

HVIT*
XS
S
M
L
XL

Lekker blomster kjole med knapper og bånd i livet, som faller så fint over magen.

Perfeksjon av en kjole, strikket på skuldrene gjør at den lett kan trekkes ned for amming. 

Sale
HVIT*
RØD*
XS
S
M
L
XL

Kjoler med smock kvalitet er genialt for en kropp i forandring. Kjolen tilpasser seg deg og ikke motsatt. Det betyr at dette er en kjole du får brukt etter barsel tiden også!

Stroppe kjole med justerbare stropper, som er enkel å ta ned ved amming, det er også strikk under bysten som gjør at kjolen tilpasser seg kroppen fint.

Sale
HVIT*
RØD*
XS
S
M
L
XL

Lekker smock kjole med strikk på skuldrene som gjør ammingen til en enkel sak. 

Fast frakt

Vi sender bestillingen din med
en fast fraktkostnad på 89,-

Hent gratis i butikk

Hent varene dine gratis i vår butikk
på Kleppestø Senter, Askøy

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00
lørdag: 10:00 - 18:00

HÅPER VI SEES!

Start typing to see products you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Cookies
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
Accept
Lagt til i handlekurv