Fast frakt / Hent gratis i butikk

Ready, sett, go!

Hverdagen er tilbake for fullt og da vet vi alle hvor viktig det er med en garderobe du kan føle deg fresh i, samt at den er effektiv og funksjonell. KONTUR jentenes beste tips til en slik garderobe er sett. Med et sett oppnår du en gjennomført og stilig look uten anstrengelser. Et sett er også veldig lett å style til både fest og hverdags. Ved å endre noen små elementer med settet ditt kan du gå rett fra kontoret til dansegulvet, og det kan vi like! Gå fra sneakers til heels eller t-skjorte til bluse. Ha et par ekstra øredobber og i vesken, og VIPPS antrekket ditt har et helt nytt uttrykk. 

De dagene du derimot ønsker å være på den kreative siden kan du mixe og matche de forskjellige elementene i settet ditt. Bruk blazeren til en annen bukse, eller buksen til en genser. Mulighetene er mange, og jo mer du tørr å prøve deg frem, jo mer funksjonell og smart garderobe får du. Det er veldig lett å låse seg fast i hvordan et plagg skal styles eller brukes. Det gjør vi alle sammen, vi holder oss til det vi vet funker. Her må vi utfordre oss selv og se nye bruksområder på de forskjellige plaggene i skapet. Klær og gøy, om man lar kreativiteten ta styringen. Her har du også en perfekt mulighet til å samle venninne gjengen og lage en aften av det. De vil nemlig ha et helt annet syn på de klærne du har i skapet ditt enn det du har, og velge sammensetninger som du kanskje aldri har tenkt over. 

I denne ukens trend har vi samlet alle settene vi har i butikk nå, ser du noe du liker? Kanskje du til og med ser noe som allerede passer inn i din nåværende garderobe?

Er svaret ja? -PERFEKT, da er du allerede på god vei til en smart og funksjonell garderobe!

Er svaret nei? -Kanskje du mangler noen base elementer i garderoben din. Husk at en hvit t-skjorte og en klassisk komfortabel jeans gjerne ikke er de mest spennende plaggene, men de er nøkkelplagg i enhver garderobe. 

Ta gjerne også en titt på Instagrammen vår for inspirasjon til hvordan man kan style diverse sett!

 

 

Alle våre sett

Previous Post

Bryllups gjest

Next Post

Hårklypene vi vil ha nå!

Fast frakt

Vi sender bestillingen din med
en fast fraktkostnad på 89,-

Hent gratis i butikk

Hent varene dine gratis i vår butikk
på Kleppestø Senter, Askøy

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00
lørdag: 10:00 - 18:00

HÅPER VI SEES!

Start typing to see products you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Lagt til i handlekurv