Fast frakt / Hent gratis i butikk

Ready,»sett», GO!

Sommerferien nærmer seg slutt for veldig mange, og det er tilbake til hverdag og tidsklemma!

Vi synes at den travle hverdagen ikke trenger å gå på bekostning av hvordan du ser ut og ikke minst hvordan du føler deg! Derfor tar vi denne uken en sniktitt på trenden som aldri slår feil, nemlig -SETT!

I en verden hvor mote stadig utvikler seg, er det noe spesielt med sett. Du vil alltid finne former for matchende sett uansett sesong eller tiår. Dette settet fra Co’couture er en av høstens fresheste nyheter. Ett klassisk mini skjørt med en enda mer klassisk blazer gjør at den funker like bra nå, som 10 år frem i tid. Enda bedre er det at med dette settet i klesskapet, har du plutselig løsnet litt på tidsklemmen og morgenen. Her henger nemlig hele antrekket klart og det krever svært lite styling for en fullkommen og gjennomført look som får folk du møter til å tenkte «how does she do it?»

Til de dagene hvor du har litt ekstra tid, kan du fint leke deg med kombinasjoner! det er nemlig ikke gitt at du må bruke settet sammen. Skjørtet er knall fint til en annen bluse, og blazeren er supertøff til en røff jeans.

GET THE LOOK

HVIT*
SVART*
XS
S
M
L
XL
SVART*
XS
S
M
L
XL
SVART*
XS
S
M
L
OFFWHITE*
SVART*
36
37
38
39
40
41
Previous Post

Casual chic – den tidløse trenden

Next Post

Back to neutrals

Fast frakt

Vi sender bestillingen din med
en fast fraktkostnad på 89,-

Hent gratis i butikk

Hent varene dine gratis i vår butikk
på Kleppestø Senter, Askøy

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00
lørdag: 10:00 - 18:00

HÅPER VI SEES!

Start typing to see products you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Cookies
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å surfe på denne nettsiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.
Accept
Lagt til i handlekurv