Fast frakt / Hent gratis i butikk

Våre 5 Beste Tips Til Avreise

Kontur jentene skal også på ferie og her er noen av våre musthaves til reisen!

Topp 1: JOGGEDRESS. Et MÅ-HA produkt til reisen. Å reise med komfort er viktig på lange turer. Denne fra LEVETE ROOM er både deilig, myk og utrolig fin på. Et perfekt reiseantrekk, mener vi.

Topp 2: WEEKEND BAG fra RAINS. Perfekt til helgeturer eller som håndbagasje på flyturen. Den er vanntett og sikrer tørre klær helt frem. Det kan vi like!

Topp 3: EN KUL CAPS. Alltid et must til avreise ifølge flere av våre ansatte. Ikke stress med håret på vei ut døren, nok av andre ting å tenke på. Sleng en caps på hodet og du ser bra ut uansett!


Topp 4: EN STOR VESKE til alt som skal med.. Et MUST til turen. Vi må ha med alt, pluss litt ekstra som gjerne kommer med på veien til flyet, toget eller bussen. LEAUGE NET SOFT BAG fra HVISK eller TOTE BAG fra RAINS er med på flere av våre turer i år. TOTE BAG er også kjempesmart som strandveske, da den selvfølgelig er vanntett den også.

Topp 5: RAINS BLANKET, endelig et pledd du kan ta med på stranden eller i parken, uten å få med sand hjem eller bli fuktig gjennom.. Underlaget er vanntett, du har god plass og i tillegg kommer den med smarte reimer som gjør den lett å slenge over skulderen på veien. Super praktisk!

Previous Post

Det lange sateng skjørtet

Next Post

Bring back the 90’s

Fast frakt

Vi sender bestillingen din med
en fast fraktkostnad på 89,-

Hent gratis i butikk

Hent varene dine gratis i vår butikk
på Kleppestø Senter, Askøy

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00
lørdag: 10:00 - 18:00

HÅPER VI SEES!

Start typing to see products you are looking for.
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Lagt til i handlekurv